Лінії роздачі Всього: 0

На сторінці:
Ви вибрали:

Лінія роздачі

Лінією роздачі називається спеціальна конструкція з декількох пристроїв. Вони можуть знадобитися для ресторанів кафе, де клієнти самі себе обслуговують. Її прийнято робити з нержавіючої сталі. Купити лінії роздачі – це прекрасний варіант для тих, хто хоче зменшити витрати й забезпечити клієнтам зручний сервіс. Вони потрібні, щоб можна було зберігати приготовані страви та роздавати їх охочим.

Якщо вам необхідно укомплектувати лінію роздачі харчування для свого закладу, то потрібно відштовхуватися від габаритів кімнати, де передбачається установка. Саме ці параметри вплинуть на конфігурацію – кількість деталей для роздачі й поворотів конструкції. Також візьміть до уваги приблизний перелік страв, які повинні бути в меню.

З чого зазвичай складається лінія роздачі?

У обладнання для роздачі харчування часто є спеціальна стійка, куди ставлять прилади та підноси для зручності відвідувачів. Також для ресторанів кафе необхідний спеціальний прилавок, щоб розміщувати там охолоджені продукти й страви. Клієнти зможуть взяти звідти напій, салат або закуски. Лінія роздачі харчування зазвичай містить марміти з нержавіючої сталі. Вони потрібні, щоб супи та інші другі страви довго залишалися теплими.

Купити лінії роздачі варто з кутовими елементами. Кількість поворотів залежить від того, які розміри у приміщення. Вигини допомагають використовувати простір із максимальною ефективністю й зручно встановити в закладі блок із касовим апаратом. Біля лінії роздачі харчування можна встановити полиці. З їхньою допомогою відвідувач зможе швидко й легко пересувати піднос зі стравами.

Чому багато хто вирішує купити лінії роздачі?

Устаткування для роздачі харчування виготовляється з нержавіючої сталі. Такий матеріал безпечний при контакті з їжею, тому можна сміливо використовувати його в закладах громадського харчування.

Якщо ви правильно організуєте процес, то всі клієнти зможуть мати доступ до страв і іншої продукції безпосередньо. Встановивши лінії роздачі, легко зменшити кількість персоналу, який обслуговує відвідувачів. Таким чином, потрібними будуть один або два співробітники для роздачі кулінарних шедеврів і касир, що розраховує клієнтів.

Устаткування для роздачі харчування з нержавіючої сталі – прекрасне рішення для закладів різного типу (від шкільних їдальнях до дорогих ресторанів). З його допомогою ви зможете зменшити витрати й збільшити прибуток, а також забезпечити клієнтам максимальний комфорт.

На сайті ІнТех ви знайдете багато різних варіантів, щоб оптимізувати роботу в закладі. Кожна лінія роздачі об'єднується в єдиний комплекс приладів, які відрізняються високою якістю, ергономічним дизайном, безпекою та надійністю. За необхідності ви зможете пересунути її в більш зручне місце чи змінити розміщення страв. Виберіть той варіант, який найкраще підійде вашому закладу і впишеться в закладений бюджет.

×
Замовити дзвінок