Столи морозильні Всього: 0

На сторінці:
Ви вибрали:

Морозильні столи

Стіл морозильний використовується в закладах громадського харчування. Це холодильне обладнання, де розміщується стільниця. Її можуть використовувати кулінари як робочу поверхню. Купити морозильні столи варто для кухарів або барменів.

Їх виготовляють із різної сировини. Це можуть бути натуральні камені, наприклад, граніт, або який-небудь композитний матеріал. Зазвичай обладнання для професійної кухні зроблено з нержавіючої сталі.

Буває, що у підприємства громадського харчування є невелика зона для роботи. Якщо купити морозильні столи, ви зробите ширшим простір у приміщенні, заощадивши місце. За допомогою холодильного обладнання можна зробити так, щоб робоча зона була облаштована максимально зручно.

Внутрішній об'єм таких пристроїв може зрівнятися з морозильниками. Морозильні столи забезпечують відмінну якість заморозки, яка може перевершити навіть багато моделей шаф. Виходячи з цього, таке обладнання для професійної кухні як стіл морозильний може прийти на заміну багатьом пристроям.

Виробники часто оснащують його поверхню спеціальними додатковими деталями, які забезпечують кухарям зручність. У столів морозильних може бути мийка або бортики, що допоможуть запобігти падіння інгредієнтів для страв.

Як вибрати морозильний стіл для вашого закладу?

Важливо врахувати багато нюансів перед тим, як купити морозильні столи з нержавіючої сталі та інших матеріалів. Тоді ви гарантовано зможете бути задоволеними результатом. Існує безліч моделей із різними характеристиками.

Морозильні столи можуть бути різних розмірів – із різною висотою, шириною і, що важливо, глибиною. Також зверніть увагу на те, скільки дверей є в обладнання. Популярністю користуються ті моделі, які мають від двох до чотирьох дверцят.

Для морозильних столів може знадобитися різна напруга. Існують ті, що будуть працювати навіть при перепаді показників, наприклад, від 180 до 235 вольт. Зверніть увагу на потужність компресора й температурний діапазон у холодильному обладнанні. Подумайте, які параметри можуть знадобитися для морозильних столів у вашому закладі. Зустрічаються моделі, які забезпечують шокову заморозку деяких продуктів.

Уточніть, який обсяг є у морозильної камери. Він вимірюється в літрах. У столів для професійної кухні може бути теплоізоляція. Завдяки цій перевазі кухар зможе максимально ефективно користуватися обладнанням, працюючи з різними температурами.

Морозильні столи призначені для того, щоб використовувати їх в умовах професійної кухні. Тому вони відмінно функціонують навіть при високій температурі повітря, наприклад, + 42 °С. На сайті ІнТех ви знайдете різні моделі, в тому числі з нержавіючої сталі. Наш менеджер допоможе визначитися з вибором і підібрати такий морозильний стіл, який буде максимально відповідати вашим вимогам.

×
Замовити дзвінок