Кошик порожній
Товарів: 0 шт.,
на суму: 0 грн.

Слайсери

На сторінці:
Ви вибрали:

Слайсер - це допоміжне обладнання для нарізки харчових продуктів, яке дозволяє отримати скибочки (слайси) ковбаси, овочів, сиру ідеальної пропорції і однакового розміру.

Слайсер дозволяє перетворювати продукти в ідеальні скибочки.

Важливо враховувати потужність приладу, звертати увагу на діаметр ножа і його матеріал (слід врахувати, що для нарізки сиру потрібно використовувати тефлоновий ніж, який не дає продукту приліпитись).

Оптимальним варіантом матеріалу корпусу буде нержавійка або якісний сплав, який через експлуатаційні період не втратить первинних властивостей і привабливого зовнішнього вигляду.

×
Замовити дзвінок