Кошик порожній
Товарів: 0 шт.,
на суму: 0 грн.

Плити

На кухні кожного закладу громадського харчування має бути функціональна та надійна плита. Наявність якісного теплового устаткування впливає процес приготування їжі. Як результат – замовлення клієнтів виконуються швидше, що позитивно позначається на рейтингу закладу. Саме із цієї причини промислові плити купити має кожен власник ресторанного бізнесу.

Настав час відмовитися від старих виробів і зробити вибір на користь нових технологій. Газові промислові плити вже давно втратили актуальність, оскільки вони небезпечні і досить дорогі в експлуатації.

Плити промислові: види та особливості

Є кілька критеріїв, за якими професійні плити для сфери громадського харчування поділяють на види. Одним з основних параметрів є енергоресурс, який вона використовує. За цим принципом обладнання поділяють на:

  1. Плити електричні промислові – це найпопулярніший тип виробів. Як свідчить сама назва, вони працюють на електриці. Складається плита електрична з варильної поверхні та духової шафи. Кількість конфорок та їх потужність залежить від моделі. Як і будь-яка інша промислова плита, цей апарат здатний безперервно працювати протягом 8–10 годин. Промислові електроплити ділять на підтипи:
  • за типом встановлення: виділяють настільну, підлогову та вбудовану плити.
  • за типом конфорок: бувають конфорки чавунні, розташовані на певній висоті над варильною поверхнею, або плоскі (з суцільною поверхнею).
  • за типом нагрівання духовки: статична або конвекційна.
  • за напругою: двофазна або трифазна.
  1. Індукційну промислову плиту по праву вважають однією з найбезпечніших та найбільш енергоефективних: коефіцієнт корисної дії становить понад 90%. Індукційна плита має одну особливість, якої позбавлені газові та електричні плити. Варильна поверхня починає нагріватися лише тоді, коли на неї розміщують спеціальний посуд, наповнений продуктами. Така модель дає змогу встановити температуру нагріву з точністю до градуса, а перемикання режимів відбувається за лічені секунди. Щойно посуд забирають із конфорок, розжарювання припиняється. Плита може мати одну, дві, три та чотири конфорки. Потужність кВт становить від 2 до 8 одиниць.
  2. Газова плита – ці агрегати вже давно втратили актуальність, адже продуктивність порівняно з двома попередніми видами дуже низька. Крім того, на відміну від індукційної та електроплити, безпека виробу залишає бажати кращого.

Отже, якщо ви плануєте промислові плити купити, робіть вибір на користь перших двох видів. Електричні та індукційні плити – це найнадійніші агрегати, які покращать процес приготування їжі у їдальні, кафе, ресторані та інших закладах.

Плити промислові: переваги використання

Для ресторанів, барів та інших закладів найкраще придбати індукційні та електричні промислові плити ціна на які доступна кожному власнику таких установ.

Однією з головних переваг, які має промислова електрична плита, є безшумна робота. Цей параметр дуже важливий для персоналу кухні, адже за день кухарі готують величезну кількість страв. Такі промислові плити купити – це забезпечити оптимальні умови роботи для співробітників.

Також плита, що працює на електриці, не потребує спеціального посуду. Вона здатна витримати величезні навантаження до 10 годин безперервної роботи.

Індукційна модель зі свого боку має дуже високий рівень енергоефективності. У зв'язку із цим її часто називають екологічною плитою. Вона дуже швидко нагрівається і так само швидко остигає. На плиті можна точно виставити температуру та миттєво змінити режим. Варто зазначити, що цей тип потребує використання спеціального посуду.

Плити промислові: критерії вибору

Є кілька головних критеріїв вибору, якими потрібно керуватися, якщо ви бажаєте купити плити Київ. Насамперед необхідно звертати увагу на параметри потужності. Вони визначаються кількістю відвідувачів та приготовленої їжі.

Варто враховувати також кількість конфорок. Оптимальним варіантом вважають  чотирьохконфоркову, але для великих підприємств потрібні плити купити Україна з великою кількістю елементів, які нагріваються. Що стосується матеріалу виконання приладу, то найкращим варіантом є плити з нержавіючої сталі.

Наявність духовки є дуже важливим критерієм вибору для кожного ресторану. Цей чинник визначає можливість випікання тих чи інших кулінарних шедеврів. Саме тому потрібно робити вибір на користь тих моделей, які доповнені духовкою.

Якщо ви володієте фаст-фудом і плита здебільшого потрібна для смаження, краще вибирати електричний варіант.

Серед додаткових параметрів, на які потрібно звертати увагу під час купівлі, є:

  • фірма виробник;
  • габарити та розміри виробу;
  • технічні характеристики.

Промислові плити: де краще купити

Якщо ви шукаєте висококласну плиту для свого підприємства, радимо оцінити асортимент нашого магазину. Ми пропонуємо придбати холодильне та теплове обладнання для будь-яких установ: від садків та шкіл до п'ятизіркових готелів. Також ми реалізуємо торгове обладнання для магазинів. У нас ви знайдете все, що шукаєте, та зможете заощадити кошти і час. Також наш інтернет-магазин продає товари з доставкою.

Якщо у вас виникли запитання, звертайтеся до нас за номером телефону, який вказано на сайті. Наші співробітники проведуть детальну консультацію та допоможуть із вибором.

 

×
Замовити дзвінок