Шафи шокового охолодження та заморозки Всього: 0

Шафи шокового охолодження та заморозки

Для шокової заморозки та шокового охолодження використовується спеціальна техніка. Вона потрібна для роботи багатьох ресторанів або кафе. Шафи шокової заморозки дозволяють протягом усього року використовувати свіжі овочі й фрукти для приготування різних страв.

Багато хто з нас живе в досить швидкому темпі життя. Він передбачає прискорення багатьох процесів. Серед них – і приготування їжі. Тут і стануть в нагоді шафи шокового охолодження. На них є великий попит, адже багато закладів громадського харчування потребують заморожені напівфабрикати.

Завдяки обладнанню для шокової заморозки в сучасних супермаркетах легко знайти різну продукцію. Це можуть бути млинці, крокети, м'ясні вироби, риба й морепродукти, пельмені та вареники, а також різні види тіста. Важливо, щоб напівфабрикати могли зберігатися максимально довго й не втрачати свій смак і користь.

Завдяки шафі шокового охолодження й шокової заморозки це цілком можливо. Техніка заморожує продукти належним чином, тому вдається досягти бажаного результату.

Які переваги є у шокової заморозки?

Після того, як їжа приготована, її варто трохи охолодити. Зазвичай цей процес відбувається при температурі близько +25 градусів – тобто кімнатній. Вже після цього необхідно заморозити страву. Виручать шафи шокової заморозки.

Купити шафу шокової заморозки – раціональне рішення. Коли продукти природно охолонуть, то вони трохи втратять свою вагу, також зменшиться відсоток вологи. Все це позначиться й на смаку страви. Якщо заморожувати її у звичайних пристроях, то вона все одно продовжить втрачати свій смак, адже процес буде тривалим. Структура продуктів зміниться, а звичайне – не шокове охолодження – зашкодить мікрочастинкам. Це негативно вплине на товарний вигляд продукції, а також можливості у приготуванні.

Процес шокової заморозки виявиться швидшим. За рахунок цього водні молекули продуктів зможуть кристалізуватися на мікрорівні. Шафа шокової заморозки збереже властивості їжі по максимуму. Якщо все зробити правильно, то їжа буде дуже привабливо виглядати. Також персонал на кухні ресторану або клієнти супермаркетів зможуть швидко її приготувати.

Після шокового охолодження й заморозки багато з напівфабрикатів можна просто поставити в пароконвектомат. Досить трохи почекати (всього кілька хвилин) – і ви отримаєте високоякісну страву, гідну кращих ресторанів.

Шафи шокового охолодження та заморозки незамінні для великих закладів громадського харчування. Ви зможете гідно їх оцінити в ті дні, коли біля ресторану величезна відвідуваність або потрібно організувати банкет. Якщо в кафе не буде вистачати якихось продуктів, то їх легко можна використовувати після охолодження та заморозки – досить тільки розморозити. Це одні з головних причин, за якими варто придбати шафу шокової заморозки.

Вирішили купити шафу шокової заморозки?

Дуже вигідно мати спеціальну техніку, якщо є потреба в шоковому заморожуванні та шоковому охолодженні. При її використанні переваги отримають як кінцеві споживачі, так і виробники напівфабрикатів. Товари не втратять свою вагу, а виробництво зможе мінімізувати свої втрати.

Апарат шокової заморозки дозволить уникнути того, що почнуть розмножуватися шкідливі бактерії. Це досить властиво періоду, коли продукти довго остигають і охолоджуються. Шафи шокового охолодження та заморозки використовують спеціальні технології. Їх все частіше встановлюють у підприємствах харчового виробництва, а також закладах громадського харчування.

Лінійка обладнання для швидкого охолодження з кожним роком стає все ширшою. Це дозволить вам придбати той варіант, який буде мати найбільш оптимальні технічні характеристики. Вибирайте апарат шокової заморозки в залежності від його габаритів, вартості та продуктивності.

Продукти, які пройшли етап шокового охолодження й шокової заморозки, можна зберігати мінімум 2 місяці. Деякі товарні позиції можуть похвалитися терміном придатності – 1 рік. Найкраще, якщо після шокового охолодження й заморозки їжа буде зберігатися при температурі від -1 до -6 градусів Цельсія.

Коли ви почнете розморожувати страви, то дотримуйтесь правила: з мінусової температури потрібно «виходити в нуль», а з нуля – в плюсову. Після того, як ви дістанете продукти з обладнання для швидкого охолодження, помістіть їх до холодильника та почекайте, поки вони остаточно не розморозяться. Вже після цього варто піддавати їжу термічній обробці, щоб отримати готову страву.

Інтернет-магазин ІнТех пропонує різне устаткування для шокової заморозки. При покупці будь-якої моделі гарантована безпека експлуатації. Апарат шокової заморозки буде надійно служити вам протягом багатьох років. Його дуже зручно використовувати та обслуговувати. Купити шафу шокової заморозки для вашого закладу – відмінне рішення. Це дозволить максимально спростити й прискорити робочий процес, а також принести радість клієнтам.

×
Замовити дзвінок