Кошик порожній
Товарів: 0 шт.,
на суму: 0 грн.

Холодильне обладнання, ціни

Замовити холодильне обладнання у Чернівцях

Бізнес створений для двох важливих місій – задовольнити потребу клієнта та отримати за це винагороду. Кожен підприємець знає, важливо організувати виробництво та обслуговування клієнтів так, щоб позитивна репутація розповсюджувалась та без слів змушувала повертатись за послугами знову. Саме тому холодильне обладнання для облаштування магазину, кафе, ресторану, торгівельної точки має бути якісним та довговічним. Підприємець купує не просто морозильні камери, він замовляє впевненість у якості продукції, її свіжості та довгому терміні збереження. Обираючи холодильні вітрини, підприємець купує подіум для своєї продукції, на якому кожен товар заграє у вигідному освітленні.

Як обирати торгівельне обладнання

В залежності від специфіки підприємства, холодильне обладнання слугує різним цілям. Найважливіший критерій вибору – якість. Дешеве обладнання швидко виходить з ладу, зберігає продукти при знижених температурах. Якщо морозильну вітрину відкривати часто, вона може швидко поламатись. Для якісної роботи торгівельної точки або кафе не варто заощаджувати на холодильних шафах. При виборі варто звертати увагу на:

  • Стан внутрішньої кабіни.
  • Відсутність гучного шуму. Якщо присутні сторонні гучні звуки під час роботи обладнання, компресор може виявитись неякісним та швидко вийти з ладу.
  • Герметичність системи холодоагента.

Впевнившись у якості холодильного обладнання, варто розібратись у його функціях. Існують шафи для зберігання одного виду продуктів або вітрини, де продукція не лише перебуває у холоді, але й вигідно виглядає перед очима покупців.

Холодильне обладнання для магазинів може збільшити виручку, якщо буде виглядати сучасно, мати підсвічення, легко відкриватись.

Загалом класифікація холодильного та морозильного обладнання відбувається наступним чином:

  • За типом потужності. Обирають в залежності від обсягу виробництва та кількості продукції, що має зберігатись. Важливо звертати увагу на санітарні норми при виборі типу потужності холодильних камер.
  • Пристрій безперервної або періодичної дії.
  • Камери звичайної або шокової заморозки м’яса, риби, овочів, фруктів.
  • Льодогенератори.
  • Пристрої для охолодження рідини.

Промислове холодильне обладнання має функціональні відмінності, тому краще обирати не універсальне, а спеціалізоване. Відкриваючи піцерію, найкраще придбати стіл для піци з холодильною камерою. Облаштовуючи кафе, роботу його полегшить шафа шокової заморозки. Якщо в кафе будуть зберігатись заморожені продукти, не обійтись без морозильної шафи. Якщо ресторан позиціонує себе, як заклад свіжих продуктів, вистачить лише холодильної камери.

Де замовити торгівельне морозильне обладнання?

Компанія ІнТех" пропонує замовити якісне та довговічне холодильне обладнання. Облаштування торгівельних та ресторанних закладів нам довірили більше десятків компанії. Ми щиро радіємо тому, що наші клієнти повертаються за новими замовленнями саме до нас. Ми завжди раді піти на зустріч нашим клієнтам, дати відповіді на всі питання та проконсультувати.

×
Замовити дзвінок